#
Час працы
Панядзелак-Чацвер - 08.30-17.30
Пятніца - 08.30-16.00
абедзенны перапынак - 13.00 да 13.42
#
Тэлефон гарачай лініі
+375 (152) 64 23 23
#
Электронная пошта
csms@csmsgrodno.by
#
Для асоб з паслабленем зроку
Русская версия сайта Беларусская версия сайта Английская версия сайта
Рэспубліканскае ўнітарнае прадпрыемства «Гродзенскі цэнтр стандартызацыі, метралогіі і сертыфікацыі»

Пералік НПА, якія вызначаюць патрабаванні да сертыфікацыі сістэм менеджменту

Паслугі ← Сертыфікацыя сістэм менеджменту ← Пералік НПА, якія вызначаюць патрабаванні да сертыфікацыі сістэм менеджменту


 

Сістэмы менеджменту якасці

  • Правілы пацвярджэння адпаведнасці Нацыянальнай сістэмы пацвярджэння адпаведнасці Рэспублікі Беларусь (Пастанова Дзяржстандарту ад 25 ліпеня 2017 г. № 61).
  • СТБ ISO 9001-2015 (ISO 9001:2015, IDT) Сістэмы менеджменту якасці. Патрабаванні.

Сістэмы кіравання аховай працы

  • СТБ 18001-2009 Сістэмы кіравання аховай працы. Агульныя патрабаванні.
  • Правілы пацвярджэння адпаведнасці Нацыянальнай сістэмы пацвярджэння адпаведнасці Рэспублікі Беларусь (Пастанова Дзяржстандарту ад 25 ліпеня 2017 г. № 61).

Сістэмы менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў на аснове аналізу небяспек і крытычных кантрольных кропак з улікам прынцыпаў НАССР (сістэма НАССР)

  • СТБ 1470-2012 Сістэмы менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў. Кіраванне бяспекай харчовых прадуктаў на аснове аналізу небяспекі і крытычных кантрольных кропак. Агульныя патрабаванні.
  • СТБ ISO/TS 22003 - 2015 Сістэмы менеджменту бяспекі прадукцыі. Патрабаванні да органаў, якія праводзяць аўдыт і сертыфікацыю сістэм менеджменту бяспекі харчовай прадукцыі.
  • Правілы пацвярджэння адпаведнасці Нацыянальнай сістэмы пацвярджэння адпаведнасці Рэспублікі Беларусь (Пастанова Дзяржстандарту ад 25 ліпеня 2017 г. № 61).

Сістэмы менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў

  • СТБ ИСО 22000-2006 Сістэмы менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў. Патрабаванні да арганізацый, якія ўдзельнічаюць у харчовым ланцугу.
  • СТБ ISO/TS 22003 - 2015 Сістэмы менеджменту бяспекі прадукцыі. Патрабаванні да органаў, якія праводзяць аўдыт і сертыфікацыю сістэм менеджменту бяспекі харчовай прадукцыі.
  • Правілы пацвярджэння адпаведнасці Нацыянальнай сістэмы пацвярджэння адпаведнасці Рэспублікі Беларусь (Пастанова Дзяржстандарту ад 25 ліпеня 2017 г. № 61).

 

Вашы водгукі аб дзейнасці аддзела сертыфікацыі сістэм менеджменту Гродзенскага ЦСМС Вы можаце пакінуць на Партале рэйтынгавай ацэнкі якасці аказання паслуг арганізацыямі Рэспублікі Беларусь.